Piv Huvluv

Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je àlles over Piv te weten.

Wie? Piv Huvluv

imageJe leeft maar één keer! Een Piv-voorstelling meepikken is daarom alleen al één van uw meest zinvolle vrijetijds-bestedingen.
Piv staat in december 2017 20 jaar op de planken!

Wat? Zijn er nog vragen?

Piv speelt van A(lveringem) tot Z(outleeuw) voor Jan en alleman. Piv is sympathiek en benaderbaar, voor sommigen heeft hij zelfs een hoge aaibaarheidsfactor. Maar weet zijn publiek ook wie de mens achter dat personage is?
Gesprekken voor- of achteraf gaan nooit verder dan de steeds terugkerende vragen: gemakkelijk gevonden? Heb je er een beetje zin in? Moet je nu nog helemaal terug naar Oostende? Vanwaar de naam Piv Huvluv? Kun je leven van comedy? Is Maaike in ‘t echt ook zo’n toffe ? …
In Zijn er nog vragen? beantwoordt Piv op heel eigen wijze vragen die er écht toe doen, genre: is hij sociaal vaardig? Met welke taboe’s gaat hij door het leven? Is hij gelovig? Is hij maatschappelijk bewogen? Hoe wil hij later herinnerd worden? Torst hij geheimen met zich mee? …
Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je àlles over Piv te weten. De liedjes in zijn hoofd krijg je er gratis bovenop.

Wanneer?

zaterdag 16/12/2017 om 20u30