Hans Van Cauwenberghe en Axel Daeseleire

237 redenen om door te gaan, over de naderende aftakeling, bucketlists en door blijven dansen, een feelgood voorstelling over het leven zelf.

Wie? Hans Van Cauwenberghe en Axel Daeseleire

imageAxel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Regisseur Tania Poppe laat de twee doen waar ze goed in zijn: een theatrale versie spelen van zichzelf en de pick-up wordt opnieuw van zolder gehaald. 237 redenen om door te gaan is opnieuw een stuk van het Nederlandse topgezelschap Orkater. In Nederland ging de voorstelling recent in première en kreeg vier- en vijfsterrenrecensies.

Wat? 237 redenen om door te gaan

Waar staan ze met hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Hoe willen ze herinnerd worden? Is er leven na de seks? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje?
Om een antwoord te geven op die vragen, leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen. Op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun vorige veelgeprezen voorstelling 237 redenen voor seks.
Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen als deel van het leven of deze juist willen bezweren door allerlei doelen te stellen. De voorstelling heeft in wezen niets en tegelijk alles met de dood te maken. Ze spelen ermee, schuren ertegen aan en vragen zich af wat het betekent. De nieuwe 237 swingt opnieuw van begin tot einde, deels door de muziek, deels omdat de soulmates elkaar geestige en vileine speldenprikken uitdelen die ze even snel weer bedekken met de mantel der liefde.

De voorstelling van zaterdag 15 december 2018 is voorbehouden voor de abonnees van DeinzeLacht.
Tickets voor de bijkomende voorstelling van zondag 16 december 2018 om 18 uur zijn te koop aan 20 euro bij TUI Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 380 86 94 of online via http://www.deinze.be/tickets.

Wanneer?

zaterdag 15/12/2018 om 20u30