Katelijne Verbeke en Daan Hugaert

Doek verenigt alles wat een goed toneelstuk moet hebben: stevige rollen, een tekst die doorgaat als een rollercoaster, twee doorwinterde acteurs, humor zonder platvloersheid.

Wie? Katelijne Verbeke en Daan Hugaert

Het is de eerste samenwerking tussen Katelijne Verbeke en Daan Hugaert! Hoewel beiden Gentenaars stonden ze nooit eerder samen op de planken!  Het zal knetteren!
Katelijne Verbeke is een veelgevraagde actrice voor televisie en film. U kent haar van Loslopend Wild, De Zuidflank, De Maatschap, Cordon en in 2018 speelt ze in De Dag, de nieuwe fictieserie van Jonas Geirnaert en ze is ook te zien in de cinéma in Home, de laatste film van Fien Troch.
Daan Hugaert werd bij het brede publiek bekend van zijn rollen in Thuis, Witse, Recht op Recht, Wittekerke, ... Met zijn eigen gezelschap De Grote Foulée maakt hij theaterwerk.

Wat? Doek

imageHoofdpersonage Richard is een briljant acteur op zijn retour, niet in het minst door excessief drankgebruik. Tegenspeelster Lies daarentegen is helder en kordaat en kent hem door en door.  Na jaren staan ze terug samen op de planken.  Ze halen herinneringen op, becommentariëren elkaars keuzes, spelen het stuk, vallen elkaar bij en af.  Richard en Lies kunnen niet met en niet zonder elkaar.  Op de scène niet en ook niet naast de scène. Tot het doek valt!

Wanneer?

donderdag 15/03/2018 om 20u30