Bert Gabriels

In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen.

Wie? Bert Gabriels

Bert GabriĆ«ls maakte naam met programma’s als Zonde van de Zendtijd en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

Wat? Gelukzoeker

imageIn z’n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.


Liefste publiek, even voorstellen: ik was in mijn leven al boerenzoon, student, striptekenaar, schoonmaker, naaktmodel, loketbeambte, diensthoofd, auteur, fabrieksarbeider, jurist, theaterregisseur, TV-maker, acteur en cabaretier.
En overal lag het geluk eigenlijk al voor het rapen, maar meestal had ik m’n handen vol met andere shit.
Is het mogelijk om gelukkig te zijn in deze wereld?
Ik heb het even uitgezocht voor jullie, en geloof me, het antwoord is een grap.
Groetjes, Bert

Wanneer?

zaterdag 30/03/2019 om 20u30