DeinzeLacht
Don’t _miss

Uw avond uit

Vijf voorstellingen van internationale klasse met telkens een andere benadering van humor.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>vzw Zinloos Geweld

vzw Zinloos Geweld

“Eén minuut stilte is niet genoeg, vinden wij. Het protest kan en mag niet eindigen met een Stille Mars. Om méér te bereiken wil onze vereniging verschillende initiatieven ontwikkelen. Projecten met één doel voor ogen; iedereen bewust maken dat agressie, geweld en onverschilligheid niet normaal zijn en dat ook nooit mogen worden. Projecten inzake informatieverspreiding en preventie naar scholen, verenigingen en ook de culturele sector.”

Ook DeinzeLacht wil op haar manier bijdragen aan het verspreiden van deze visie. Breng gerust een bezoek aan de website van VZW Zinloos Geweld.

vzw Zinloos Geweld werd in 2006 opgericht als een pluralistische niet-gesubsidieerde non-profitorganisatie. Het stelt zich tot doel om via positief-creatieve preventieprojecten pesten en geweld, verzuring en onverschilligheid in onze maatschappij te helpen voorkomen en verminderen en positief gedrag te stimuleren. En bewustwording creeëren, want bewustwording kan uitgroeien tot gedragsverandering, het is wetenschappelijk bewezen.

Het vlinderlogo is uitgegroeid tot een nationaal symbool tegen pesten en geweld en voor respect, geweldloosheid en positiviteit.