DeinzeLacht
Don’t _miss

Uw avond uit

Vijf voorstellingen van internationale klasse met telkens een andere benadering van humor.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Han solo
speaker_info

About The Speaker

Han solo

Han Coucke (Waregem, 30 maart 1975) is een Vlaams acteur en komiek. Hij is vooral bekend als Stef uit de VTM-reeks De Kotmadam. Coucke groeide op in Zulte en is van opleiding industrieel ingenieur. Later volgde Coucke een opleiding aan het conservatorium in Gent. Daar leerde hij Frank Van Erum kennen, waarmee hij sindsdien het cabaretduo "Gino Sancti" vormt. Gino Sancti heeft in België en Nederland al verschillende cabaretfestivals gewonnen (bijvoorbeeld Wim Sonneveldprijs in 2002). Han Coucke is ook actief als regisseur en coach van verschillende cabaretiers, zoals Ter Bescherming van de Jeugd, Bart Vanneste en Neveneffecten.

Retro

Meer dan ooit is Han solo ervan overtuigd dat vroeger alles beter was!

Han solo keert in zijn nieuwe show Retro terug naar zijn roots. De komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze.

Europa is op drift en de dolgedraaide Vlaming is de weg kwijt. Nu ook het platteland zijn ruk naar rechts heeft ingezet, acht Han solo de tijd rijp om orde op zaken te stellen.

Na Trump, Johnson, Van Grieken en andere Schild-en-Vrienden: tijd voor actie, tijd voor een nieuwe old-school-wind, tijd voor Han solo. Steeds met een knipoog, steeds scherp en kritisch, maar vooral grappig.

https://www.han-solo.be